Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Α.Σ. ΑΡΕΘΟΥΣΑ - ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ 0-4

Ένα πρωινό περίπατο έκανε η ομάδα μας στην Αρέθουσα περνώντας εύκολα με σκορ 0-4, χωρίς μάλιστα να πιάσει μεγάλη απόδοση.

Ο ΑΕΤΟΣ πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του έχοντας μεσολαβήσει η αναβολή της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Α.Ε. Κορώνειας  λόγω ακαταλληλότητας του δημοτικού γηπέδου Σταυρού (ορίστηκε για την προσεχή Τετάρτη 11/2 στις 15.30).  
Το παιχνίδι διεξήχθη σε έναν ολισθηρό μεν αγωνιστικό χώρο που όμως παρέμεινε σε πολύ καλή κατάσταση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αν αναλογιστούμε μάλιστα την εικόνα που είχε την ίδια ώρα για ακόμη μια φορά το γήπεδο του Σταυρού οδηγώντας σε νέα αναβολή αγώνα (ΠΑΟΚ Σταυρού- Νικομηδινό)  τότε ένα παράπονο σκεπάζει την όποια διάθεση για ποδόσφαιρο.

Η ομάδα μας ευτύχησε να προηγηθεί στο 18’ με απ’ευθείας χτύπημα φάουλ του Παπαδημητρίου σε ένα πρώτο μέρος αρκετά ισορροπημένο
.
Στην επανάληψη ο ΑΕΤΟΣ ανέβασε την ένταση του αγώνα και πίεσε τους αντιπάλους, με αποτέλεσμα να πετύχει το 0-2 με προβολή του Αντωνιάδη στο 55’.
 Ο Παντελής Ιωαννίδης στο 74’με προσωπική ενέργεια κέρδισε το πέναλτι που μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ γράφοντας το 0-3, ο ίδιος ποδοσφαιριστής διαμόρφωσε το τελικό 0-4 στο 84’
.
Αξίζει να σημειωθεί η πρώτη συμμετοχή του μικρού Ρίστα σε ολόκληρο τον αγώνα, όπως και του νεαρού τερματοφύλακα Βασιλάκη που έκανε ντεμπούτο παίρνοντας και αυτός τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής. Καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες στη νέα γενιά που μπαίνει στις επάλξεις.




Η σύνθεση του ΑΕΤΟΥ

Κιουπτσής (84’ Βασιλάκης), Λάζογλου, Ιωαννίδης Παντ.), Θεολογάκης, Ουτσικούνης, Χέλα, Ρίστα, Ναούμ, Καραγιώργης ( 80’ Ιωαννίδης Παναγ.) Αντωνιάδης (65’ Χωρούδας), Παπαδημητρίου.