Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ - ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΙΚΟΜΗΔΙΝΟΥ 2-0

Μια σημαντική νίκη που τον βάζει σε τροχιά play off πέτυχε ο ΑΕΤΟΣ απέναντι στην μέχρι πρότινος ισόβαθμη του Αστραπή Νικομηδινού με σκορ 2-0.  Πάνω σε έναν ακατάλληλο για ποδόσφαιρο αγωνιστικό χώρο, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ανάλωναν τις δυνάμεις τους, με σκοπό να σταθούν όρθιοι στο λασπωμένο τερέν και έτσι μοιραία το θέαμα πήγε περίπατο.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο χωρίς ρυθμό και με λίγες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες. Σε μία από αυτές στο 26’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με προβολή από κοντινή απόσταση στέλνοντας τη μπάλα λίγο έξω. 

Ενώ όλα έδειχναν ότι οι ομάδες θα οδηγούταν στα αποδυτήρια χωρίς γκολ, η λάσπη έπαιξε το δικό της παιχνίδι. Έτσι σε μία σέντρα από δεξιά, μετά από διαδοχικές αποτυχημένες απόπειρες των αμυντικών να αποκρούσουν τη μπάλα αυτή στρώθηκε στον Αντωνιάδη που σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα μας στο 42’.

Ο  ΑΕΤΟΣ μπήκε στη επανάληψη όπως ακριβώς άφησε το πρώτο μέρος, με γκολ! Πέτυχε το 2-0 στο 48’ με τον Αντωνιάδη και πάλι, αυτή τη φορά με φοβερό βολέ διαγώνια της περιοχής που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να αντιδράσουν και έφτασαν δύο φορές κοντά σε κάποιο τέρμα. Την πρώτη ο Κιουπτσής έσωσε εξ’επαφής σουτ στο 76’ και στη δεύτερη το κάθετο δοκάρι σταμάτησε τη μπάλα μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 84’.

Ο Παπαδημητρίου έχασε σημαντική ευκαιρία στις καθυστερήσεις να χριστεί σκόρερ περνώντας σε αιφνιδιασμό και τον τελευταίο αμυντικό, όμως το κρεμαστό πλασέ που επιχείρησε, έδιωξε με δυσκολία ο αντίπαλος τερματοφύλακας σε κόρνερ.

Κάπου εκεί ο διαιτητής σφύριξε για τελευταία φορά σ’ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με πολλά ανεξήγητα νεύρα και εντάσεις που δεν άφησαν κανέναν ικανοποιημένο.  Συμπερασματικά ο ΑΕΤΟΣ παρά τις πολλές απουσίες,  κατάφερε μία νίκη με ουσιαστική εμφάνιση και πηγαίνει αλώβητος στο τοπικό ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ Σταυρού, τρέχοντας ένα σερί τριών νικών που τον ανεβάζει βαθμολογικά και κυρίως ψυχολογικά για την συνέχεια.



Η σύνθεση του ΑΕΤΟΥ


Κιουπτσής, Ρίστα, Λάζογλου (68’ Χωρούδας), Θεολογάκης, Ουτσικούνης, Χέλα, Καραγιώργης, Ναούμ, Γρηγοριάδης (81’ Ιωαννίδης), Αντωνιάδης (60’ Σαμαράς), Παπαδημητρίου