Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ - ΤΡΙΤΩΝ ΒΟΛΒΗΣ 3-0

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο ΑΕΤΟΣ επικράτησε του ΤΡΙΤΩΝ Βόλβης με σκορ 3-0. Το παιχνίδι είχε από πριν ξεκάθαρους ρόλους για το φαβορί και το αουτσάιντερ, όμως αυτό έπρεπε να αποδειχθεί και στον λασπωμένο αγωνιστικό χώρο.

Ο ΤΡΙΤΩΝ μπήκε δυνατά θέλοντας να αιφνιδιάσει και κατάφερε να απειλήσει σε μία-δυο περιπτώσεις, ο ΑΕΤΟΣ που ήταν αρκετά επιπόλαιος στις προσπάθειες του μέχρι εκείνη την ώρα χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, αφυπνίστηκε από το καμπανάκι που χτύπησε  και με ένα γκολ του Ιωαννίδη στο 32’ έδιωξε τα μαύρα σύννεφα που άρχισαν να μαζεύονται.

Στην επανάληψη η ομάδα μας μπήκε αποφασισμένη να καθαρίσει το παιχνίδι και  το κατάφερε με τον Γρηγοριάδη στο  66’και το δεύτερο προσωπικό γκολ του Ιωαννίδη στο 70’ κλείνοντας μια και καλή την υπόθεση νίκη.

Η ΑΕΤΟΣ πλέον (έστω και προσωρινά) βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα μειώνοντας στους 6 βαθμούς τη διαφορά από την 5η θέση που οδηγεί στα μπαράζ και με πέντε αγώνες εντός έδρας  στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος. Χωρίς όμως αυτό να είναι αυτοσκοπός.

 Στόχος της ομάδας είναι να αγωνιστεί αξιοπρεπώς μέχρι το τέλος δίνοντας ευκαιρίες και στα νέα παιδιά όπως τον Άγγελο Χατζούδη που εχθές έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την φανέλα του ΑΕΤΟΥ και έγινε ο πέμπτος στη σειρά πρωτοεμφανιζόμενος ποδοσφαιριστής από τα Χριστούγεννα μέχρι τώρα.



Η σύνθεση του ΑΕΤΟΥ


Κιουπτσής, Ρίστα, Ιωαννίδης, Θεολογάκης, Χωρούδας, Χέλα, Καραγιώργης (70’ Ουτσικούνης) Ναούμ, Γρηγοριάδης (72’ Χατζούδης), Παπαδημητρίου (65’ Σαμαράς)  Λάζογλου