Κυριακή 3 Μαΐου 2015

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ - ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ 2-1

Γλυκόπικρη ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε η ομάδα μας έχοντας μάλιστα και ένα χαμένο πέναλτι!  κόντρα στον πρωτοπόρο και σαφώς καλύτερο ΑΣΤΕΡΑ Ανάληψης που πνιγμένος στο άγχος δεν μπορούσε να καθαρίσει  από νωρίς το παιχνίδι.

 Ο ΑΕΤΟΣ παίζοντας για άλλη μια αγωνιστική με σύνθεση ανάγκης περιορίστηκε σε ρόλο κομπάρσου, βλέποντας τους γηπεδούχους  να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και να μπαίνουν δυνατά στο παιχνίδι. Με δοκάρι μόλις στο 7’, γκολ στο 13’ και σωρεία χαμένων ευκαιριών για μεγάλων διαστάσεων αποτέλεσμα από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, το 1-0 φάνταζε ιδιαίτερα τιμητικό για την ομάδα μας!

Η επανάληψη ξεκίνησε από εκεί που είχε τελειώσει το πρώτο μέρος με τον ΑΣΤΕΡΑ να διπλασιάζει τα τέρματα του στο 47’ και να χάνει πληθώρα ευκαιριών.

Ο ΑΕΤΟΣ έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Κιουπτσή έμενε στο παιχνίδι και αρκούσε μία φάση να μπει για τα καλά στο κόλπο.

 Πράγματι αυτή η φάση ήρθε στο 73’ με τον Ιωαννίδη να ανατρέπεται από τον αντίπαλο τερματοφύλακα ( που όντας τελευταίος θα έπρεπε να είχε αποβληθεί) ενώ ταυτόχρονα το πλασέ που επιχειρούσε σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Ο ίδιος παίχτης ανέλαβε και την εκτέλεση του πέναλτι που μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα το ίδιο δοκάρι σταμάτησε την πορεία της μπάλας για δεύτερη φορά σε ένα λεπτό!

Τρία λεπτά αργότερα όμως ο Ιωαννίδης και πάλι, με κοντινή προβολή μείωσε σε 2-1 και εξιλεώθηκε για τη διπλή χαμένη ευκαιρία του.

Το τελευταίο τέταρτο ήταν για γερά νεύρα με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν τα δοκάρια στο 85’ και τον ΑΕΤΟ να χάνει μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση του σκορ στο 88’  με τον Ρίστα να μην κατορθώνει να σουτάρει στην ανυπεράσπιστη εστία!

Ο ΑΕΤΟΣ άργησε να καταλάβει ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι χαμένο πριν το παίξεις και στο τελευταίο εικοσάλεπτο έδειξε ένα μικρό δείγμα των ικανοτήτων του. Αν και δεν κατάφερε να κλέψει τον βαθμό της ισοπαλίας κατόρθωσε να βάλει φυτίλι σε ένα ματς που θα μπορούσε άνετα να έχει διασυρθεί..


Η σύνθεση του ΑΕΤΟΥ


Κιουπτσής, Κωνσταντινίδης, Ιωαννίδης, Γκουράϊ, Λάζογλου, Αντωνιάδης, Παπαθανασίου, Σαμαράς, Παπαδημητρίου, Θεολογάκης, Ρίστα.