Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΧΟΛΑΡΙΟΥ 2-4

Ο ΑΕΤΟΣ βούλιαξε στο βούρκο και βγήκε ηττημένος από ένα γεμάτο παιχνίδι κόντρα στον Φοίνικα Σχολαρίου με σκορ 2-4  που θα μπορούσε κάλλιστα να λήξει με το αντίστροφο αποτέλεσμα.

6 γκολ , ανατροπή στην ανατροπή, ένα πέναλτι που καταλογίστηκε και άλλα δύο που τα κατάπιε ο βάλτος. Πολλές χαμένες ευκαιρίες και μία μπάλα να παίζει βρώμικα παιχνίδια στο λασπωμένο τερέν, πότε μπαίνοντας στα δίχτυα από το πουθενά και πότε χορεύοντας πάνω στη γραμμή του τέρματος σαν να σε κοιτάει στα μάτια και να λέει, ¨εδώ, εγώ κάνω κουμάντο¨ κρατώντας την  αγωνία μέχρι το τελευταίο κυριολεκτικά λεπτό.

Στα αγωνιστικά τώρα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς έπειτα από κόρνερ και σουτ με την μπάλα να κοντράρει να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα μόλις στο7’. Ο ΑΕΤΟΣ αντέδρασε πολύ γρήγορα ισοφαρίζοντας καταρχήν στο 11’ με κεφαλιά του Ναούμ Θ. και στην συνέχεια παίρνοντας το προβάδισμα με ατομική ενέργεια του Αντωνιάδη στο 33’ όμως στις καθυστερήσεις του Α΄ημιχρόνου το ματς ήρθε και πάλι στα ίσια με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ. Με το 2-2 να οδηγεί τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη το ματς πήρε φωτιά όταν ο ΑΕΤΟΣ πίεσε να ανακτήσει το προβάδισμα όμως σε μια αδράνεια της άμυνας στο 59’ ήρθε το 2-3.

Από εκεί και πέρα το σκηνικό μεταφέρθηκε ολοκληρωτικά στο μισό γήπεδο με τις φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη και τον αντίπαλο τερματοφύλακα να σταματάει τη μπάλα με κάθε πιθανό τρόπο.
 Ακόμη και όταν αυτός αδυνατούσε, η λάσπη έκανε τη δουλειά του με μεγάλη επιτυχία σταματώντας τη μπάλα δύο φορές πάνω στη γραμμή και εμποδίζοντας άλλες τόσες τους παίχτες του ΑΕΤΟΥ να πλασάρουν τη μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα.

 Σε αυτό το διάστημα η ομάδα μας διαμαρτυρήθηκε για δύο περιπτώσεις πέναλτι στο 78 και το 83’ όπου ο διαιτητής έδειξε ¨παίζεται¨ κάτι που δεν έκανε στις καθυστερήσεις του αγώνα δίνοντας το λιγότερο  (ας μας επιτραπεί η έκφραση) πέναλτι απ’όλα και το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους  να πανηγυρίσουν τη νίκη τους λίγο νωρίτερα από τη λήξη του αγώνα.

Η σύνθεση του ΑΕΤΟΥ


Καζάκος, Κωνσταντινίδης(79’ Σχοινάς), Ναούμ Ά., Θεολογάκης (72’ Ρίστα), Ουτσικούνης, Χέλα ( 55’ Πλουμής) Παπαθανασίου, Γκουράϊ, Ναούμ Θ., Αντωνιάδης, Πετρίδης